Feeding the Future

In un mondo con risorse naturali limitate e una popolazione in crescita, vogliamo usare il potere dell'innovazione per guidare il cambiamento verso metodi di produzione alimentare più circolari e rinnovabili, con cura e considerazione per le persone e la natura che li rendono possibili.

Scopri cosa ci guida

Scopri la nostra offerta

A proposito di Trouw Nutrition

Vantiamo 90 anni di dedizione all'innovazione e una profonda esperienza nello sviluppo dei modi più smart e sostenibili di allevare animali sani. Il nostro ampio portafoglio di specialità, additivi per mangimi, premiscele, modelli e servizi nutrizionali, insieme alla nostra sempre crescente esperienza in alimentazione, allevamenti e salute, ci rendono un partner con infinite opportunità di creare soluzioni su misura e integrate adatte a ciascuna situazione specifica del cliente. Siamo presenti ovunque i nostri clienti abbiano bisogno di noi, in 105 paesi. Crediamo che il potere della nutrizione e una buona gestione delle aziende agricole possano trasformare il nostro settore e persino il nostro pianeta. Stiamo quindi sfidando il modo in cui funziona oggi la catena del feed-to-food, per creare un futuro più luminoso, dal pianeta al piatto.

Ultime news & articoli

LifeStart Swine: Nourishing animal and business potential

Symposium
Modern challenges are shaping a new reality for the global pork industry. Businesses have to navigate the “new normal”. The urge to produce healthy protein for a growing global population is challenging farmers to reinvent their business to do more with less while factoring in animal welfare and profitability. But two things have stayed as true as ever in this fast-paced industry: science can help you make the best decisions; and the earlier in your animals’ life phase you implement those decisions, the higher the potential to unlock lifelong results. With this in mind, Trouw Nutrition is delighted to invite you to the online conference LifeStart Swine, Nourishing Animal & Business Potential. This digital event brings together the latest scientific findings and farm business practices to empower pig producers to lead sustainable, productive and economically viable businesses. The three-hour conference will take place on Wednesday, March 17, 2021, at two different times so people from all time zones can participate. More information will follow soon!
17/03/2021
Read more

Appointment of Dr. Silke Birlenbach

People
Trouw Nutrition welcomes Dr. Silke Birlenbach as Director of Global Innovation, effective January 4th, 2021.
13/01/2021
Read more

Nutreco announces changes in its Executive Committee

People
Amersfoort, July 1, 2020 – Nutreco has today announced a number of changes in its Executive Committee (ExCo). Harm de Wildt, Nutreco Chief Operating Officer and CEO Trouw Nutrition, will retire from the company. His role will be taken over by Saskia Korink, currently Innovation Director at Trouw Nutrition. At the same time, Nutreco’s Chief Innovation Officer Viggo Halseth has announced he will step down from the ExCo. He will continue in his current role, focusing full-time on developments, projects and investments in alternative aquaculture farming.
30/06/2020
Read more